2024. 04. 26péntek

Utolsó frissítés2024.04.26 07:21

  Ma Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.

Font Size

Cpanel

Labdajátékok

Steve Clarke Geráék új edzője

Olvasóink értékelése:  / 0

Steve Clarke lett a Gera Zoltánt és Fülöp Mártont foglalkoztató angol élvonalbeli West Bromwich Albion vezetőedzője. Az FC Liverpool, a Newcastle United, a Chelsea és a West Ham United korábbi másodedzője pénteken két évre szóló szerződést kötött a birminghami klubbal.

Bővebben...

NBA: Wade cirkuszolt, a Miami összeomlott

Olvasóink értékelése:  / 0

A Miami Heat sima vereséget szenvedett az Indiana Pacerstől az NBA rájátszásában, így a Keleti főcsoport elődöntőjében már 2-1-es hátrányban van.

Bővebben...

Juhász nem tartja nyűgnek a luxemburgi meccset

Olvasóink értékelése:  / 0

A Luxemburg és San Marino ellen készülő magyar válogatott rutinos játékosainak egyike Juhász Roland. A védő nem tart a soron következő mérkőzésektől, mert abban hisz, hogy a nemzeti együttes nagy akarással küzd. Azt viszont kiemelte az Anderlecht légiósa, hogy ezeken a meccseken nem a gólkülönbség lesz a lényeg.

Bővebben...

Agüero és Messi negyeddöntőbe juttatta Argentínát a Copán

Olvasóink értékelése:  / 0

Nem esett meg az a csúfság a Copa América házigazdájával, hogy nem éli túl a csoporkört, mivel Argentína háromgólos győzelmet aratott Costa Rica felett.

Bővebben...

Zidane a háttérből egyengeti Mourinho útját

Olvasóink értékelése:  / 0

A Real Madrid emlékezetes galaktikus érájának legnagyobb sztárja Zinedine Zidane volt, ő szerezte a madridiak utolsó, BL-győzelmet érő találatát is. Bár a 2006-ban visszavonult klasszis szeret a háttérben maradni, a madridi sportújságok szerint most is jelentős befolyása van a Realnál, és még olyan dolgokat is keresztül tud verni Florentino Pérez elnökön, amelyeket még José Mourinho vezetőedző sem.

Bővebben...

Gazzetta di Parma: Crespo ügynöke Magyarországon tárgyal

Olvasóink értékelése:  / 0

Kitart értesülése mellett a Gazzetta di Parma olasz lap, amely állítja, Hernán Crespo iránt nemcsak érdeklődik a Videoton labdarúgócsapata, hanem az argentin csatár ügynöke már Magyarországra utazott tárgyalni.

Bővebben...

Boateng marad a Milannál

Olvasóink értékelése:  / 0

Kevin-Prince Boateng nem távozik a szezon végén az AC Milan labdarúgócsapatától - jelentette be a milánói klub alelnöke, Adriano Galliani. A 24 éves, Németországban született ghánai válogatott futballista 2010 nyarán a Genoa csapatától kölcsönben érkezett az olasz bajnokságban jelenleg listavezető együtteshez, amely akkor kifizette a középpályás játékjogának felét.

Bővebben...

Veterán kapus és nyolc újonc mentheti meg Dánia kézilabdáját

Olvasóink értékelése:  / 0
Újjá kell szerveznie a dán nőikézilabda-válogatottat Jan Pytlick szövetségi kapitánynak, miután klasszisok tömkelege mondta le a szereplést a helyi szövetség diktatórikus prémiumcsökkentése miatt.

Bővebben...