2024. 06. 24hétfő

Utolsó frissítés2024.06.24 07:21

  Ma Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.

Font Size

Cpanel

Hallottad?

Új kávémárka érkezett Budapestre

Olvasóink értékelése:  / 0

Megérkezett Budapestre Spanyolország egyik legnépszerűbb kávéja, a Cofesa. A kézműves módszerekkel előállított, családi vállalkozásban működő márka története ötvenéves távlatra nyúlik vissza.

Bővebben...

Először filmezték le a gyilkos jégcsapot

Olvasóink értékelése:  / 0

A BBC dokumentumfilmesei megörökítették a tengerszint felől érkező jégcsap útját, ami minden élőlényt elpusztít, ami az útjába kerül. A szokatlan jelenséget először filmezték le.

Bővebben...

Itthon is indulhat, de nem kukkolhat a Street View

Olvasóink értékelése:  / 0

Az adatvédelmi biztos a személyes adatok védelmét garantáló feltételek mellett engedélyezi a Google számára azt, hogy a webes térképén elérhető Street View szolgáltatás alapját képező panorámaképeket rögzítse Magyarországon. A keresőcég kamerás autói nem leshetnek be a kerítések és ablakok mögé, csak egy járókelő szemszögéből örökíthetik meg a hazai utcákat.

Bővebben...

Saját dolgozóinak inkább Telenoros mobilt ad a Tesco

Olvasóink értékelése:  / 0

Kommunikációs fricskát mutatott a Vodafone Magyarországnak ma a Telenor: a cég bejelentette, meghosszabbította a dolgozói szerződésekre vonatkozó, évek óta fennálló megállapodását az áruházlánccal. Vagyis hiába jön a Tesco Mobile, a dolgozóknak még jó darabig telenoros telefonjuk lesz.

Bővebben...

Börtönbe kerülhet Leonardo DiCaprio?

Olvasóink értékelése:  / 0

A sztárokat sem kíméli a törvény - több A-listás hollywoodi színész, többek között Tobey Maguire és Leonardo DiCaprio is érintett az illegális pókerezés ügyében.

Bővebben...

Elkaszálták a legnagyobb átverést, a Power Balance karkötőt

Olvasóink értékelése:  / 1

A Power Balance karkötő volt a hírességek körében az egyik legnagyobb sláger az elmúlt pár évben, mert amellett, hogy egy kellően gusztustalanul kinéző kis műanyagdarab, állítólag még az állóképességet, az erőt és az egyensúlyt is növeli.

Bővebben...

Bevállalta! Így még sosem láttad a first lady-t!

Olvasóink értékelése:  / 0

Kertészkedett és felolvasott a szegény gyerekeknek - Michelle Obama férje nélkül, két lányával látogatott Dél-Afrikába, ahol többek között a nők jogaiért és egészségéért kampányolt.

Bővebben...

A hétvégén esik fejünkre a németek műholdja

Olvasóink értékelése:  / 0

A német repülési és űrrepülési központ (DLR) vezetői szerdán közölték, hogy működésképtelen röntgenteleszkópjuk, a Rosat a bolygó felszínétől már csak kevesebb mint 240 kilométerre kering, és részben elég, illetve darabokra szakad a sűrű légkörbe érve.

Bővebben...

Megtalálták Eva Perón ékszereit Olaszországban

Olvasóink értékelése:  / 0

A milánói rendőrség megtalálta azokat az Eva Perón egykori argentin first lady tulajdonát képező ékszereket, amelyeket közel két évvel ezelőtt loptak el egy spanyolországi üzletből.

Bővebben...