2024. 03. 29péntek

Utolsó frissítés2024.03.29 07:21

  Ma Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.

Font Size

Cpanel

Nemzeti sikerek

Fölforr a víz és fölforr a vér: Janics a leggyorsabb, de kimarad a négyesből

Olvasóink értékelése:  / 0

Ma délelőtt az utolsó nyitott kérdés is eldőlt a női kajakosok olimpiai névsorával kapcsolatban, de a kedélyek továbbra sem csillapodnak a magyar női sikerszakág berkeiben. Storcz Botond szövetségi kapitány hivatalosan is Kozák Danutát, Kovács Katalint, Fazekas-Zur Krisztinát és Szabó Gabriellát jelölte a londoni női négyes hajóba. Janics menedzsere támadta Storcz döntését, aki szerint viszont a válogatási elvek teljesen világosak voltak.

Bővebben...

Nyertes meccsel búcsúzott Amerikától a férfi vízilabda-válogatott

Olvasóink értékelése:  / 0

A hétfői 13-9-es siker után szerdán hatgólos győzelmet aratott Kemény Dénes olimpiai bajnoki címvédő együttese a kanadai férfi vízilabda-válogatottal szemben.

Bővebben...

Akitől még a szerbek is félnek

Olvasóink értékelése:  / 0

Athénban és Pekingben is ott volt az aranyérmes pólócsapatban, most mégis meglepetésnek számít, hogy Kemény Dénes behívta őt a londoni bő keretbe. Varga Tamás a magyar póló nagy vándora, két olimpiai arany után sok mindent átértékelt magában. Debrecenből lett újra válogatott – erejére és a riválisok előtt meglévő tekintélyére is számíthat a kapitány.

Bővebben...

Talma a Supersportban tér vissza?

Olvasóink értékelése:  / 0

Tegnap este a motorkari.cz tényként közölte, hogy hazánk egyetlen gyorsasági motoros világbajnoka, Talmácsi Gábor visszatér a kétkerekűek világába.

Bővebben...

Sima hármassal küldte haza a Fradi a gyenge örményeket az Európa Ligában

Olvasóink értékelése:  / 0

A Ferencváros háromgólos előnnyel utazhat a jövő csütörtöki visszavágóra, miután 3-0-ra legyőzte az örmény Ulisses együttesét az Európa Liga első selejtezőkörének első mérkőzésén.

Bővebben...

Már 145 magyar nevezhető a londoni olimpiára

Olvasóink értékelése:  / 0

Úszóval, atlétával és triatlonistával bővült a magyar olimpiai csapat az elmúlt hét második felében, így jelenleg 145 versenyző nevezhető a londoni játékokra.

Bővebben...

Triplázó Cseh Laci, szélsebes Kis Gergő

Olvasóink értékelése:  / 0

Kis Gergő a világ idei nyolcadik legjobb eredményét úszta 800 méter gyorson a 113. országos úszó-bajnokság szerdai nyitónapján, Debrecenben, ahol Cseh László három számban végzett az élen, Jakabos Zsuzsanna pedig olimpiai A szintet ért el 400 m vegyesen.

Bővebben...

Sokat érhet a bajnoki ezüst a Vidinek

Olvasóink értékelése:  / 0

Nagyszerű heteket él át a Videoton labdarúgó csapata, hiszen a gárda sorozatban nyeri a meccseket, ennek köszönhetően pedig már a második a bajnokságban. A bajnoki címvédőre nehéz mérkőzés vár a hétvégén, hiszen az a Győr látogat a Sóstói Stadionba, aki mindenképpen vissza szeretné venni második helyét a tabellán.

Bővebben...

Hétvégén triatlon Eb Spanyolországban

Olvasóink értékelése:  / 0

Olimpiai pontszerzés reményében utazott ki a spanyolországi Pontevedrában e hétvégén sorra kerülő rövidtávú triatlon Európa-bajnokságra a magyar csapat.

Bővebben...