2024. 06. 24hétfő

Utolsó frissítés2024.06.24 07:21

  Ma Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.

Font Size

Cpanel

Utazás

BKV a vízen - hajóval járhatunk munkába, ősztől iskolába

Olvasóink értékelése:  / 1

Az új, menetrend szerint közlekedő hajójáratok július 1-től közlekednek a Haller utcától az újpesti Árpád útig, illetve a Kopaszi-gáttól a Római-partig. Négyszáz forintért kutyát és kerékpárt is vihetünk magunkkal.

Bővebben...

Vegyen Harley-t, legyen szabad

Olvasóink értékelése:  / 0

A Harley legalább olyan erős szimbóluma a szabadságnak, mint a New York-i Szabadság-szobor vagy francia forradalam lengőkeblű hősnője Delacroix festményén. És a szimbólumnál sokkal több: eszköz.

Bővebben...

Megkezdődött a turistaszezon a szlovák barlangokban

Olvasóink értékelése:  / 0

Megkezdődött a barlanglátogatások idei turisztikai évada Szlovákiában, miután az utolsó három - eddig zárva tartott - barlangot is megnyitotta a látogatók előtt a Szlovák Barlangfelügyelet (SSJ).

Bővebben...

Hosszú hétvégék: a jóból is megárt a sok

Olvasóink értékelése:  / 0

Túl sok volt mostanában a hosszú hétvége, ennyi három- és négynapos ünnepen nem lehet mindig telt ház, derül ki Az Utazó magazin összeállításából. A turisztikai lap szerint a Malév csődje, különösen a felső kategóriás fővárosi szállóknál komoly veszteséget okozott. A szállodások eddig a Szép kártyával sem elégedettek.

Bővebben...

A hőség miatt megnőtt a kereslet a pincérek és boltosok iránt a Balaton partján

Olvasóink értékelése:  / 0

A hétvégi kánikula beindította a balatoni szezont: a Napi Gazdaság szerint a szállodákban, kempingekben nagy volt a forgalom, és régóta zárva lévő büfék nyitottak ki újra.

Bővebben...

Nyolcmegállós lesz a fővárosi gyorshajójárat

Olvasóink értékelése:  / 0

Az óbudai megállók teljesen kimaradnak a július 1-től induló fővárosi gyorshajójárat vonalából. Budán csak a Batthyány téren kötnek ki a hajók, a többi hét megálló Pesten lesz. Felmérés szerint a hajók két végállomás között azt az időt tudják majd körülbelül, amit a földi tömegközlekedés metróstul.

Bővebben...

Kapkodják a sátrakat a Tescókból

Olvasóink értékelése:  / 0

A nyári fesztiválszezon beindulása erősen érezteti hatását a Tesco forgalmában. Júniusban a sportosztály egyik legkelendőbb árucikke a sátor volt, amelyből jelenleg is 20 termékből álló választékkal várja a vásárlókat az áruházlánc, de népszerűek a kiegészítő termékek - felfújható ágyak, polifoam matracok és hálózsákok - is.

Bővebben...

Turistaszálló épült a zalai erdei kisvasútnál

Olvasóink értékelése:  / 0

Közel félszáz férőhelyes turistaszálló épült az erdei kisvasút központjában, Csömödéren - írta pénteki számában a Zalai Hírlap.

Bővebben...

Olcsóbb parkolni a reptéren egy hétig, mint taxival kimenni

Olvasóink értékelése:  / 0

A budapesti repülőtéren minimum 30 %-kal lettek olcsóbbak a hosszútávú parkoló árai, de kéthetes parkolás esetén csak a korábbi ár felét kell fizetni. A Budapest Airport az új árszabás bevezetését a nyaralási szezonhoz időzítette, vagyis mától, azaz július 1-től indul az árzuhanás.

Bővebben...