2024. 06. 24hétfő

Utolsó frissítés2024.06.24 07:21

  Ma Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.

Font Size

Cpanel

NBA: Wade cirkuszolt, a Miami összeomlott

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A Miami Heat sima vereséget szenvedett az Indiana Pacerstől az NBA rájátszásában, így a Keleti főcsoport elődöntőjében már 2-1-es hátrányban van.

A Pacers óriási lendülettel kezdte ugyan a mérkőzést, ám az első negyed végére a Miami átvette az irányítást, és kilencpontos előnyt halmozott fel. A második negyedben azonban a hazaiaké volt, akiknek dolgát nagyban megkönnyítette, hogy jószerével csak Chalmersre és Jamesre kellett figyelniük, a többiek ugyanis - a borzalmasan játszó Wade-del az élen - abszolút nem tudtak felnőni a két klasszishoz.

Az utolsó két negyedben végképp atomjaira hullott a Miami, Dwayne Wade még Erik Spoelstra vezetőedzővel is összeveszett, mialatt 5 pontot sikerült összehoznia, 13 mezőnykísérletből... A Pacers összeszedett, koncentrált játékkal megérdemelt győzelmet aratott, és már vezet a keleti elődöntőben.

A Bulls kiesése és a Miami problémái láttán San Antonióban joggal érezhetik, hogy ez az ő évük lehet: a Spurs egyelőre megállíthatatlanul robog nyugaton. A Los Angeles Clippers ezúttal is teljesen esélytelenül küszködte végig a mérkőzést Texasban, a Spursnek a végére még az is belefért, hogy tartalékoljon kissé...
NBA, rájátszás, főcsoport-elődöntők

Keleti főcsoport

Indiana Pacers (3.) - Miami Heat (1.) 94-75

Nyugati főcsoport

San Antonio Spurs (1.) - Los Angeles Clippers (5.) 105-88

Forrás: www.samsungsport.hu